Noile taxe si impozite pe investitiile de la bursa

Bine v-am gasit,

In video-ul de mai jos voi prezenta noile taxe si impozite pe investitiile de la bursa. Mentionez inca o data ca nu sunt consultant fiscal, acest video reprezinta propria interpretare a informatiilor. Va puteti adresa unui specialist daca aveti neclaritati sau in cazul in care situatia fiscala este complexa. Ce parere aveti despre noile impozite? Vizionare placuta!

📋 Cuprins

  • 0:00 Impozitare profit tranzactii titluri valoare
  • 3:48 Impozitare dividende
  • 5:27 CASS
  • 7:06 Intrebari si raspunsuri

📌 XTB intrebari frecvente si raspunsuri despre modificarile fiscale: https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/file/0102/11/FAQ_venituri_din_investitii_1a6da12a7a.pdf

📌 Poti deveni abonat pe canalul de youtube pentru a fi la curent cu video-urile mele apasand aici.

Daca ati gasit informatii utile, ce v-au ajutat, imi puteti face cinste cu o cafea aici: https://www.buymeacoffee.com/digieducatie sau aici: https://patreon.com/digieducatie sau puteti deveni membru al canalului de youtube DigiEducatie pentru a sustine munca depusa, apasand butonul de “Join” – avand si cateva beneficii extra in semn de multumire.

⚠️ Site-ul DigiEducatie nu este o recomandare de investitii si nu trebuie considerat ca atare. Materialele si informatiile continute in acest site sunt opinii personale ale administratorului site-ului si nu trebuie in niciun caz tratate ca sfaturi financiare si de investitii și nu trebuie sa treceti la decizii de investitii/financiare bazate exclusiv pe continutul acestui site – sunteti singurul responsabil pentru deciziile si actiunile de investitii luate de dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.