Despre

Bine v-am gasit pe pagina Digieducatie.

Pe acesta pagina voi documenta calatoria mea in investitii. La inceputul anului 2022, am creat site-ul “digieducatie.ro”, in care am adugat cate un articol pentru toate video-urile ce le aveam pe Youtube: in mare, pana in acel moment, erau video-uri despre cum se pot utiliza anumite programe si diverse tutoriale despre completare formulare pentru ANAF si multe altele. Canalul de Youtube l-am pornit in 2020, in pandemie, pentru a incerca sa aduc ceva util celor ce aveau nevoie de astfel de informatii.

Pe parcurs, am inceput sa imi descriu si calatoria in investitii pe Youtube si sa scriu in paralel si articolele pe digieducatie.ro.

Sectiunea unde veti putea vedea doar articolele specifice acestei calatorii este “Calator in Investitii” – pentru portofoliul pe bursa internationala si “#calatorbvb” pentru portofoliul pe Bursa de Valori Bucuresti. Mai multe despre inceputul calatoriei si despre portofoliul Calator in Investitii puteti urmari in articolul de aici si despre inceputul portofoliului “#calatorbvb” puteti citi mai multe aici. Pe aceste portofolii fac actualizari lunare.

Strategia portofoliului meu pe international o puteti vedea aici si pe cea de la BVB aici.

De asemenea, pe aceasta pagina veti gasi informatii despre finante personale, educatie financiara, investitii, tehnologie si software educativ.

“The best thing a human being can do is to help another human being know more.” – Charlie Munger

⚠️ Site-ul DigiEducatie nu este o recomandare de investitii si nu trebuie considerat ca atare. Materialele si informatiile continute in acest site sunt opinii personale ale administratorului site-ului si nu trebuie in niciun caz tratate ca sfaturi financiare si de investitii și nu trebuie sa treceti la decizii de investitii/financiare bazate exclusiv pe continutul acestui site – sunteti singurul responsabil pentru deciziile si actiunile de investitii luate de dumneavoastra.