Cum a evoluat bursa (BVB si international) si piata crypto in februarie 2023 si starea actuala a lor

Bine v-am gasit,

In video-ul de mai jos puteti urmari rezumatul lunar al evolutiei celor mai importanti indici locali si globali si ai produselor ce ii replica: BET, S&P 500, NASDAQ 100, MSCI WORLD ETF. Rezumat al pietei de criptomonede. De asemenea, sentimentul actual al pietei si cat de cumparate/vandute sunt anumite clase de active.

Dupa cum v-am anuntat in articolele anterioare, avand in vedere ca am incheiat un parteneriat cu XTB, avem acces la o multime de materiale educationale si noutati. In aceasta perioada, echipa de analiza a XTB a scris un articol (ebook) avand ca subiect oportunitatile si provocarile in industria de dezvoltare a tehnologiei IA (Inteligenta Artificiala). Daca esti interesat(a) de industria inteligentei artificiale, poti accesa articolul aici sau dand click pe imaginea de mai jos.

Evolutie principalii indici, ETF-uri si crypto:

  • BET: 1.4%
  • BET ETF: 0.75%
  • S&P 500: -3.6%
  • NASDAQ 100: -2.6%
  • EUNL.DE (MSCI WORLD ETF): -0.76%
  • BTC: 1.1%
  • EGLD: 12.2%

Prezentare video

📌 Poti deveni abonat pe canalul de youtube pentru a fi la curent cu video-urile mele apasand aici.

⚠️ Site-ul DigiEducatie nu este o recomandare de investitii si nu trebuie considerat ca atare. Materialele si informatiile continute in acest site sunt opinii personale ale administratorului site-ului si nu trebuie in niciun caz tratate ca sfaturi financiare si de investitii și nu trebuie sa treceti la decizii de investitii/financiare bazate exclusiv pe continutul acestui site – sunteti singurul responsabil pentru deciziile si actiunile de investitii luate de dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.