Cum achizitionam titluri de stat? – 2 metode

Bine v-am gasit,

In video-ul de mai jos discut despre cum putem achizitiona titluri de stat, folosind doua metode: subscriere directa (prin intermediul Tradeville) sau prin cumpararea acestora direct de la bursa.

📋 Cuprins

  • 0:00 Subscriere titluri de stat
  • 4:12 Cumparare titluri de stat de pe bursa

📌 Poti deveni abonat pe canalul de youtube pentru a fi la curent cu video-urile mele apasand aici.

Daca ati gasit informatii utile, ce v-au ajutat, imi puteti face cinste cu o cafea aici: https://www.buymeacoffee.com/digieducatie sau aici: https://patreon.com/digieducatie sau puteti deveni membru al canalului de youtube DigiEducatie pentru a sustine munca depusa, apasand butonul de “Join” – avand si cateva beneficii extra in semn de multumire.

⚠️ Site-ul DigiEducatie nu este o recomandare de investitii si nu trebuie considerat ca atare. Materialele si informatiile continute in acest site sunt opinii personale ale administratorului site-ului si nu trebuie in niciun caz tratate ca sfaturi financiare si de investitii și nu trebuie sa treceti la decizii de investitii/financiare bazate exclusiv pe continutul acestui site – sunteti singurul responsabil pentru deciziile si actiunile de investitii luate de dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.