Actualizare lunara portofoliu Bursa de Valori Bucuresti | Ianuarie 2023 #calatorbvb

Bine v-am gasit. Asa cum am mentionat si in articolul in care am decis sa public si strategia pe care o voi urma la Bursa de Valori Bucuresti cu portofoliul meu, revin cu actualizarile lunare pe acest portofoliu.

Evolutie portofoliu

In ultima luna, randamentul portofoliului a fost de 2.56%. Evolutia BET-ului pe ultima luna a fost de 1%.

Compozitia portofoliului din acest moment poate fi vazuta in poza de mai jos:

Ce achizitii am facut in ianuarie

Asa cum am mentionat si in prezentarea de inceput a acestui portofoliu, incerc sa urmaresc strategia de aici (doresc sa incerc sa replic manual indicele BET si de suma ramasa iau unitati la ETF-ul ce replica indicele BET).

Astfel, luna aceasta am achizitionat:

  • FP (Fondul Proprietatea)
  • TLV (Banca Transilvania)

Prin urmare, in acest moment, pe baza achizitiilor din acest an, raportul activelor cumparate in acest an sunt ca in situatia de mai jos:

Cum este si diagrama din strategia initiala, imi doresc sa ajung la aceste procente la final de an:

Prezentarea video a portofoliului

📌 Poti deveni abonat pe canalul de youtube pentru a fi la curent cu video-urile mele apasand aici.

Concluzii

Luna aceasta am urmat strategia cu disciplina, nu am facut alte modificari pe portofoliu. Ne reauzim luna viitoare.

Mentionez inca o data ca spreadsheet-ul cu strategia il puteti copia si schimba dupa nevoi, daca doriti sa il folositi. Puteti citi articolul de inceput sau puteti vedea video-ul aferent in care explic cum puteti modifica in functie de necesitati.

Daca ati gasit informatii utile, ce v-au ajutat, imi puteti face cinste cu o cafea aici: https://www.buymeacoffee.com/digieducatie sau aici: https://patreon.com/digieducatie sau puteti deveni membru al canalului de youtube DigiEducatie pentru a sustine munca depusa, apasand butonul de “Join” – avand si cateva beneficii extra in semn de multumire.

⚠️ Site-ul DigiEducatie nu este o recomandare de investitii si nu trebuie considerat ca atare. Materialele si informatiile continute in acest site sunt opinii personale ale administratorului site-ului si nu trebuie in niciun caz tratate ca sfaturi financiare si de investitii și nu trebuie sa treceti la decizii de investitii/financiare bazate exclusiv pe continutul acestui site – sunteti singurul responsabil pentru deciziile si actiunile de investitii luate de dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.